Dienstverlening

Hulp nodig op het gebied van de AVG of andere privacywetgeving? Even overleggen, kom u er niet uit of hebt u meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact met me op. Het eerste gesprek is gratis. 

Privacyverklaring op maat

U heeft een privacyverklaring nodig voor uw bedrijf of voor op uw website. In de AVG staat aan welke eisen zo’n verklaring moet voldoen. Het is namelijk geen knip- en plakwerk.  Aan de hand van een vraaggesprek schrijf ik voor uw bedrijf een privacyverklaring die alle wettelijke onderdelen heeft en die qua stijl bij uw bedrijf past. Daarnaast is de privacyverklaring toegespitst op uw eigen bedrijfssituatie.

AVG Audit

De AVG vraagt om transparantie en verantwoording; u moet als verantwoordelijke aantonen wat uw bedrijf doet op gebied van persoonsgegevens en privacy. De AVG audit helpt u helder te krijgen hoe ver u bent en wat er nog moet gebeuren. De AVG audit vindt plaats door op de bedrijfsvloer te onderzoeken welke documenten en maatregelen uw bedrijf wel of niet heeft.

  

Afronding audit 

Van de AVG audit wordt na afloop een duidelijk rapport gemaakt. Daarin worden de adviezen en de actiepunten in een stappenplan uitgelegd. Natuurlijk kunt u ook bij AVG Twente terecht om deze acties uit te voeren.

Samenwerken? We pakken het aan.

Dit pakket omvat:

  • alle benodigde modeldocumenten en een AVG handleiding.
  • analyse en advies
  • vier dagdelen (á vier uur) AVG dienstverlening op de werkvloer
  • U heeft een duidelijke kostenopgave vooraf, werkzaamheden worden in overleg verdeeld en bepaald zodat we binnen het budget blijven. 


Overnemen? Geen probleem

Dit pakket omvat: 

  • Analyse en advies
  • Maatwerk met door mij ingevulde modeldocumenten
  • Meerdere (vijf of meer) dagdelen AVG hulp op de werkvloer
  • U krijgt een duidelijke kostenopgave vooraf, werkzaamheden worden in overleg bepaald. 

Review: “binnen onze stichting hebben we al veel zaken geregeld, zoals verwerkers-overeenkomsten, privacyverklaring, beveiliging van onze digitale systemen, etc. Maar door het gesprek en de audit van AVG Twente kwamen we er achter dat er een aantal belangrijke documenten ontbraken”.